Resmi Hoxha Grupi Drenica paraburgim terrorizem Adelina Hoxha
Avokatura Zyra jonë ligjore e shërbimeve juridike dhe shërbimeve të avokaturës shërben më profesionalizëm të lartë klientët duke u bazuar në kodin etik dhe legjislativ. Zyra ligjore drejtohet nga magjistër e shkencave juridike Adelina R. Hoxha Mr. e cila ka përvojë në punë relevante juridike dhe avokaturë prej 15 vitesh.
Adelina R. Hoxha Adelina R. HoxhaMagjistre e Shkencave JuridikeAvokateAdelina Resmi Hoxha  ka lindur më 1980 në Prizren. Shkollën fillore dhe të mesme e ka përfunduar në Prishtinë.  Fakultetin Juridik e ka përfunduar